Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam fasolkę szparagową podsmażoną na maśle z czosnkiem i bułką tartą, idealna jako pyszny dodatek do mięsa i ziemniaków, jak i główne danie. Smak lata :-) Smacznego :-) Film z przepisem. https://youtu.be/cxiglCEeXsc
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 69
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6194
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 97
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 69
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6194
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 97
Składniki
Fasolkę myjemy i odcinamy końcówki, wrzucamy do wysokiej patelni, zalewamy zimna wodą, solimy i gotujemy pod przykryciem do miękkości, następnie odcedzamy wodę, patelnię stawiamy na gazie i wrzucamy masło z czosnkiem. Delikatnie solimy i pieprzymy, całość dusimy w maśle 3 minuty od czasu do czasu mieszając, następnie wsypujemy bułkę i koperek, całość należy przemieszać i podsmażać aż bułka się zarumieni. Gotowe :-) Smacznego !!!