Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa z kiełbasą i przecierem pomidorowym jest znakomita. Delikatna w smaku, warta polecenia.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 124
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 256
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2424
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 415
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 277
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 124
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 256
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2424
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 415
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 277
Składniki
Oczyszczoną fasolkę pokroić na kawałki, umyć, blanszować w wodzie z odrobiną soli, osączyć.
Kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w słupki, zrumienić na patelni. Posiekany por i czosnek podsmażyć na oliwie.
Fasolkę i kiełbasę włożyć do garnka, zalać gorącą wodą, dodać kostkę rosołową.
Wsypać podsmażony por i gotować do miękkości.
Do miękkiej fasolki dodać przecier pomidorowy, mąkę wymieszaną z odrobiną wody, zagotować. Doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem.