Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Fasolka szparagowa po bretońsku"
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 138
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 41
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6530
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 138
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 41
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6530
Składniki
Fasolkę zalej 2 szklankami wody, dodaj przyprawę uniwersalną, cukier, ziele angielskie i liść laurowy, ugotuj.
Cebulę, kiełbasę i boczek pokrój w kostkę, osobno podsmaż na oleju. Dodaj do fasolki razem z przecierem pomidorowym.
Duś kilka minut. Mąkę wyrób ze śmietaną, wlej do fasolki, zagotuj.
Przypraw solą i pieprzem, posyp natką.
Czas przygotowania: 40 min
Ilość porcji: 6
Cena za porcję: 3,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie