Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy fasolki przepis idealny...serdecznie polecam:)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Składniki
Cebulkę pokroić w półksiężyce zeszklić na maśle,dodać szynkę lub inną wędlinę pokrojoną w kostkę i zrumienić. Fasolkę ugotować około 20min.Dodać do podsmażonej cebulki z wędliną. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zajadać ze smakiem:) Smacznego życzę!