Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz przygotowany z mięsa gotowanego do pierogów które przygotuję na imprezę urodzinową. Spróbować nie możecie ale zapewniam że farsz jest bardzo smaczny a pierogi z takim farszem jeszcze lepsze. Polecam
maszynka do mielenia, miska, łyżka , patelnia, nóż,
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 50
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 110
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 94
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 82
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 50
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 110
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 94
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 82
Składniki
Na samym początku oczyścić pieczarki i podsmażyć razem z pokrojoną cebulą. Po podsmażeniu wystudzić. Ugotowane mięso zmielić w maszynce razem z podsmażoną na maśle klarownym cebulą , pieczarkami oraz czosnkiem, doprawić do smaku przyprawami , dodać jajko i dobrze wymieszać tak by wszystkie składniki się połączyły. Gdyby farsz wyszedł suchy dodać około pół szklanki bulionu i ponownie wymieszać. Smacznego
Mielenie mięsa .
Podsmażanie cebuli i pieczarek.
Przygotowanie farszu po zmieleniu mięsa i dodatków.
Pyszny farsz gotowy.