Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo smaczny. Ma wyrazisty smak dzięki dodaniu pieprzu ziołowego.
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 80
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 83
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5335
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 647
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 80
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 83
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5335
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 647
Składniki
Grzyby suszone namoczyć. Najlepiej na noc. Ugotować ok 15 min. Jeśli są duże, to pokroić na mniejsze kawałki. W garnku, na oleju zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę. Dodać kiszoną kapustę. Chwilę podusić i dodać gotowanej wody. Kapusta musi być przykryta wodą. Dodać liście laurowe, ziele angielskie, pieprz czarny. Gotować. Na patelni, na maśle usmażyć pokrojone w kostkę pieczarki. Muszą być dobrze odparowane. Przełożyć do garnka z kapustą. Dodać również grzyby - podgrzybki razem z wodą w której się gotowały. Gotować do miękkości kapusty. Dodać sól do smaku i pieprz ziołowy. Starać się dobrze odparować kapustę. Farsz przełożyć na sito, żeby pozbyć się resztek wody. Farsz ma wyrazisty smak dzięki dodaniu pieprzu ziołowego.