Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryczki w delikatnym sosie własnym, doskonałe jako dodatek do ryżu, kurczaka itd..........
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
Papryki oczyścić i umyć a następnie pokroić w paski (ale nie zbyt cienkie bo papryka sie rozgotuje i będzie ciapka a nie papryka)
Cebule pokroić w kostkę,czosnek drobno posiekać
olej rozgrzać w rondlu a następnie wrzucić paprykę i cebulę wcześniej wymieszane i doprawione kucharkiem i pieprzem
po ok 20 min dodać czosnek i dusić jeszcze ok 5 minut Podawać z ryżem.Smacznego