Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w przygotowaniu roladki drobiowe z papryką oraz serem mozzarella. Chrupiąca panierka i rozpływający ser radość jedzenia.
nóż, deska do krojenia, tłuczek , talerze do panierki, widelec, patelnia,
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 109
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 165
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 214
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 109
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 165
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 214
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Składniki
Filet podzielić na 2 części, każdą porozcinać i delikatnie rozbić. Przyprawić solą i pieprzem oraz papryką słodką. Z jednego boku ułożyć kilka słupków pokrojonego sera i słupki pokrojonej papryki. Zwinąć w rolady. Każdą panierujemy w rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażymy na wolnym ogniu na mocno rozgrzanym oleju. Smażymy z każdej strony na złoty kolor. Podajemy gorące w całości lub pokrojone w plastry. Smacznego.
Roladki gotowe do podania.
Roladki w przekroju.