Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Dorsz z sosem musztardowym"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Składniki
Filety natrzyj solą, czerwoną papryką i pieprzem. Skrop sokiem z cytryny, odstaw do lodówki na około 30 minut. Odrobinę oleju rozgrzej na grillowej patelni, a następnie ułóż filety. Grilluj z dwóch stron na złoty kolor.
W rondelku rozpuść masło. Wsyp mąkę i podsmaż ją. Następnie wymieszaj z zimnym bulionem i gotuj na małym ogniu do zgęstnienia. Śmietankę wymieszaj z musztardą, wlej do sosu, podgrzej i dopraw. Połącz z żółtkiem. Sosem polej ryby.Źródło: Na żywo