Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz bałtycki to bardzo smaczna ryba.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6160
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 97
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 68
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6160
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 97
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 68
Składniki
Filety umyć i dokładnie osuszyć. Skropić sokiem z cytryny, posypać solą, pieprzem i cukrem ( można użyć przyprawy do ryb ; ja nie lubię ). Pozostawić na ok 15 min. Oprószyć mąką, zamaczać w roztrzepanych jajkach i smażyć na złoty kolor, na oleju rzepakowym. Usmażone filety ułożyć w naczyniu żaroodpornym i zalać sosem ( keczup, śmietana, chrzan, natka wszystko razem wcześniej wymieszane ). Posypać żółtym serem i zapiekać, aż ser zacznie się rozpuszczać. Smacznego.