Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne polączenie ryby z marchewką i duszoną cebulą:)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
Odmrozić filety,poporcjować opanierować w mące i obsmażyć z dwóch stron. Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarki a cebulę pokroić w piórka. Najpierw zeszklić cebulę ,dodać marchew i smażyć do miękkości około 20min. Podlać odrobiną wody,dodać przyprawy,ketchup i zagotować . Na spód naczynia żaroodpornego wyłożyć połowę marchewki. ,na wierzch ułożyć ryby i przykryć drugą warstwą marchewki Zapiec w nagrzanym piekarniku przez 10min.w 180st. Smacznego życzę!