Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna pierś z indyka z warzywami i ryżem po chińsku jedno z moich ulubionych potraw. Pysznie zdrowo i dietetycznie.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 521
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 521
Składniki
Pierś z indyka kroimy w paseczki 2cmx3cm, paprykę kroimy na mniejsze kawałki, cukinie i cebulę w pół krążki. Ryż gotujemy al. dente wg przepisu na opakowaniu Na patelnię wlewamy około 2 łyżki oleju. Na rozgrzanym oleju smażymy pierś z indyka, cebulę, pod koniec smażenia dodajemy paprykę, cukinie i cieciorkę. Potrawę posypujemy przyprawą chińską i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Całość smażymy do miękkości. Pierś z indyka podajemy z ryżem brązowym.