Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 74
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7169
Polecam.
Odsłon: 1707
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 74
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7169
Polecam.
Odsłon: 1707
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy papryką oraz solą. 2. Pieczarki drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju, 3. Do grzybów dodajemy bardzo drobno pokrojoną paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Usmażone pieczarki z papryką przekładamy do mięsa. 5. Dodajemy 3 łyżki bułki tartej, oraz trochę oregano, wyrabiamy masę mięsną.
6. Robimy kotleciki, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
7. Kotlety gotowe. 8. Smacznego.