Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne mięsko na rodzinny obiad
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 13
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5454
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 306
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 28020
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 13
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5454
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 306
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 28020
Składniki
Piersi umyć i osuszyć. Przekroić tak aby wyszły 3 filety. Rozbić tłuczkiem posolić i oprószyć pieprzem. Marchewkę ugotować w osolonej wodzie. Marchew pokroić wzdłuż na pół ogórki na cztery części. Rozbite kotlety posmarować musztardą położyć marchew i dwa kawałki ogórka. Dokładnie zwinąć ( można spiąć wykałaczkami). Obtaczać najpierw w rozkłóconym jajku później w bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano co jakiś czas przekręcając aby mięso dobrze się usmażyło. Podawać z tłuczonymi ziemniakami i ulubioną surówką.