Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 304
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 105
Polecam.
Odsłon: 304
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 105
Składniki
Poddusić pieczarki na maśle. Przyprawami doprawić i natrzeć mięso. Usmażyć pierś z obu stron po ok. 5 min.(na złoto) Pod koniec smażenia dodać pieczarki i ser. Potrawę można przykryć aby ser roztopił się równomiernie.
Brokuły ugotować w tradycyjny sposób, jednocześnie przygotować sos beszamelowy.
Danie można podawać z makaronem, ziemniakami lub ryżem. Proponuję wszystko polać sosem beszamelowym z serem. Smacznego.