Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo aromatyczne o niepowtarzalnym smaku i zapachu, to wspaniałe obiadowe danie.
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 29
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 722
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3819
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 435
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2291
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 29
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 722
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3819
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 435
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2291
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju do miękkości, przyprawiamy solą.
2. Ryż gotujemy w osolonej wodzie. 3. Do mięsa dodajemy mrożonkę i jeszcze 15 minut prużymy.
4. Fix rozrabiamy z wodą i dodajemy do mięsa.
5. Danie Chińskie gotowe, najlepiej podawać z ryżem.
6. Smacznego.