Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować marynatę do pieczonej/grillowanej kiełbasy której bazą są czosnek i aromatyczne przyprawy. Pamiętajcie, że kiełbasa powinna poleżeć w marynacie minimum kilka godzin. Podana porcja marynaty wystarcza na maksimum kilogram kiełbasy.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 151
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 193
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 151
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 193
Składniki
Czosnek kroimy w plasterki.
Do miski dodajemy olej, posiekany czosnek oraz przyprawy. Dokładnie mieszamy.
Kiełbasę nacinamy i umieszczamy w marynacie. Umieszczamy w lodówce na minimum kilka godzin. Smacznego!