Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam eksperymentować w kuchni a ten eksperyment udał się znakomicie.
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 51
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7212
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 51
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7212
Składniki
Ćwiartki natrzeć solą. Pieprz kolorowy rozbić w moździerzu i dodać łyżeczkę oliwy.
Przygotowany pieprz ułożyć na cząstkach. Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 30-40 minut.
Kapustę i cebulę pokroić w kostkę. Podsmażyć na oliwie. Dodać ok 1/4 szklanki wody i dusić aż kapusta zacznie mięknąć.
Dodać łyżkę buraczków, doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny i miodem.
U mnie podane z kaszą pęczak. Smacznego.