Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Cytryny z Maroka"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5607
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 389
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5607
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 389
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Składniki
Cytryny umyj i przekrój na ćwiartki do 3/4 głębokości. Do środka każdej wsyp łyżkę soli i włóż do słoika. Dodaj cynamon, goździki, liść laurowy, po kilka ziaren pieprzu oraz pokruszoną papryczkę chilii.
Całość zasyp solą i zalej sokiem wyciśniętym z cytryn. Słoik zakręć i odstaw w ciepłe, zacienione miejsce na 5 tygodni.Źródło: Na żywo