Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 126
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1201
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 286
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 126
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1201
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 286
Składniki
Mleko, płatki, jaja i mąki zmiksować w blenderze, dodać sól i cynamon. Jabłka zetrzeć ze skórką na grubych oczkach tarki i dodać do masy. Placuszki smażyć z obu stron na złocisty kolor. Do smażenia można użyć swój ulubiony i sprawdzony tłuszcz np, olej kokosowy, rzepakowy, oliwkę z oliwek. Placki nie wchłaniają tłuszczu. Polecam.