Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże zioła hodowane w domu można użyć jako aromatycznej marynaty do ćwiartek kurczaka ;)
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 64
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 64
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Wszystkie świeże zioła umyć i posiekać, połączyć z solą i oliwą. Umyte ćwiartki dokładnie natrzeć ziołami i na kilka godzin schować do lodówki.
Następnie przełożyć na blachę i piec w nagrzanym piekarniku przez ok. 80-90 min. w temp. 160 stopni. Od czasu do czasu miso należy polewając wytworzonym sosem. Przed podaniem można ozdobić świeżymi ziołami. Smacznego!