Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli klasyczny i bardzo aromatyczny berliński fast food - dla wszystkich którym się już tęskni za tamtejszą kuchnią ;-)
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 824
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 90
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 523
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 824
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 90
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 523
Składniki
kiełbaski nacinamy, układamy w naczyniu żaroodpornym i wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C, włączamy opcje grill i pieczemy 15-20 min, aż ładnie się zrumienią
do rondelka wlewamy pomidory, dodajemy 1 łyżeczkę curry, paprykę, chili, miód i ocet, solimy do smaku, doprowadzamy do wrzenia, a potem dusimy na wolnym ogniu ok 10 min, aż sos nieco zgęstnieje
na talerz wylewany sos, na sosie układamy kiełbaski, wszystko posypujemy curry i zajadamy póki gorące, smacznego !!! ;-)