Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Curry z dorszem i owocami morza"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 121
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 24
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 69
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 121
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 24
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 69
Składniki
Dorsza kroję w średnią kostkę, posypuję połową Korma curry i polewam 3-4 łyżkami sosu rybnego. Wstawiam do lodówki na 1-2 godz.
Cebulę kroję w kostkę i szklę na oleju. Dodaję pastę curry i resztę przyprawy Korma curry. Podsmażam. Wlewam mleko kokosowe, mieszam i gotuję 10-15 min.
Gdy mleko się zredukuje, wrzucam dorsza i owoce morza, duszę 10 min. Doprawiam, posypuję szczypiorkiem. Podaję z ryżem.Źródło: Kobieta i życie