Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 135
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 111
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 135
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 111
Składniki
Cukinię umyj i przekrój wzdłuż na pół. Środek wydrąż łyżeczką. Pomidory sparz, obierz ze skórki, przekrój na pół i usuń pestki, pokrój w kostkę. Cebule obierz, pokrój w kostkę i usmaż dodając mielonego mięsa. Pod koniec smażenia wrzuć do mięsa czosnek i pokrojone pomidory. Wymieszaj i dopraw. (Mięso jest dobre, gdy płyn się zredukuje, a sos będzie gęsty. Faszeruj cukinie i zapiekaj z serem przez 25-20 minut. w 200 st. c.