Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli marzy Ci się chociaż odrobinę lata w te zimowe dni to mam świetną propozycję. Zapraszam na przepyszną cukinię w panierce, a od razu poczujecie smak i zapach słońca w waszej kuchni.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6158
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 97
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 68
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6158
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 97
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 68
Składniki
Cukinie dokładnie umyć i pokroić w grube plastry. Każdy plaster cukini posypać z obydwóch stron jarzynką. Następnie obtoczyć w roztrzepanym jajku i posypać bułką tartą. tak przygotowane cukinie smażyć na rozgrzanym tłuszczu przez około 5 minut obracając co jakiś czas. Usmażone cukinie wyłożyć na ręcznik papierowy. Podawać jeszcze ciepłe.
smacznego :)
:)