Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A teraz propozycja dla wegetarian, ale i nie tylko. Zdrowo, smacznie i tanio, czyli 3 plusy i żadnego minusa! :D
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
Cukinie myjemy, odcinamy końcówki i kroimy wzdłuż. Jej wnętrze wyjmujemy łyżką i odkładamy do miski.
Paprykę czerwoną kroimy w kostkę i wsypujemy do cukinii.
Następnie dajemy cebule pokrojone w kostkę.
Kukurydzę odcedzamy na sitku i wsypujemy.
Pomidory kroimy w plasterki i układamy na kukurydzy.
Pomiędzy każdym plasterkiem pomidora dajemy plasterek mozzarelli.
Tak przygotowane cukinie układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w piekarniku ok. 50 min. w 180⁰C. :)