Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki wieprzowe któż ich nie lubi, w sosie meksykańskim z dodatkiem papryki w sam raz na zimne jesienne dni.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 135
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 111
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 135
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 111
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, lekko rozbijamy, następnie prużymy na rozgrzanym oleju. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i również prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli wlewamy pomidory. 4. Wszystkie papryki oraz papryczkę chili kroimy w paseczki, przekładamy do warzyw
5. Dodajemy kukurydzę (bez zalewy) oraz fasolkę z zalewą. 6. Doprawiamy solą, wlewamy ocet balsamiczny oraz koncentrat pomidorowy, wsypujemy cukier. Dokładnie mieszamy, chwilkę gotując.
7. Sosem warzywnym polewamy mięso. 8. Danie Gotowe. 9. Smacznego.