Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto drożdżowe ze szpinakiem"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 294
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5003
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 294
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5003
Składniki
Na maśle zeszklij posiekaną cebulę.Dodaj szpinak i duś kilka minut. Wciśnij czosnek, dodaj jajko i przyprawy.
na ciasto wymieszaj, zagnieć, rozwałkuj i wyłóż na natłuszczoną formę.
Na połowie ciasta rozsmaruj nadzienie, posyp pokruszoną fetą i zakryj drugą częścią ciasta.
Piecz około 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
Przepis nadesłała: Katarzyna GierulaŹródło: Kurier TV