Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie z małej ilości składników.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 558
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10555
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 20
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 558
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10555
Składniki
Obierz i poszatkuj cukinie. Postaw na średni gaz rondel i pozostaw go do rozgrzania. Wymieszaj wszystkie składniki w dużej misce. Najlepiej rękami, aby lepiej wymieszać. Gdy rondel jest dobrze rozgrzany, nasmaruj go oliwą, używając papierowy serwetek. Sporządź niewielką kulkę ze sporządzonej wcześniej mikstury i połóż ją na oliwie. Zrób tak z reszta mięsa. Piecz, aż do zbrązowienia obu stron. Podawaj ciepłe.