Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Chrupiąca tarta"
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 24
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 62
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1016
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 109
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 147
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 24
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 62
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1016
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 109
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 147
Składniki
Warzywa krótko obgotuj w osolonej wodzie, odsącz. Dodaj drobno pokrojoną cebulę oraz fetę. Wymieszaj, przypraw. Zagnieć ciasta. Wylep nim formę do tart. Nakłuj ciasto widelcem i je podpiecz.
Na ostudzonym cieście ułóż farsz warzywny. Wymieszaj sosu jogurtowego. Polej tartę.
Piecz jeszcze ok. 30 min w temp. 180°C.
Porcje: 8. : 80 min. Cena: 2,60 zł. Kalorie: 365 kcal.
Przepis przysłała Weronika Chilmon z RaciborzaŹródło: Bella Relaks