Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2155
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 988
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2155
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 988
Składniki
► Kiełbasę pokroić w półksiężyce, surowe obrane ziemniaki i paprykę w średnią kostkę, kapustę poszatkować. ► W głębokiej patelni lub garnku na gorącym oleju podsmażyć kiełbasę, dodać paprykę i smażyć razem kilka minut. Następnie dodać ziemniaki i kapustę / dobrze wymieszać /. ► Zawartość torebki dobrze wymieszać z 400 ml. wody i wlać do garnka, zagotować i duśić pod przykryciem na średnim ogniu około 20 - 25 minut ( do miękkości ziemniaków ) od czasu do czasu mieszając. Przyprawić przyprawami do smaku.