Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chłodnik czerwony: Pomidorowy"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 316
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5021
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 316
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5021
Składniki
Pomidory sparz, obierz ze skórki drobno pokrój. Resztę warzyw obierz, oczyść i posiekaj lub zetrzyj na tarce (8 łyżek odłóż). Do warzyw wlej sok pomidorowy, zmiksuj, dopraw octem, solą, pieprzem i cukrem. Wstaw do lodówki przynajmniej na godzinę.
Przed podaniem dodaj do zupy odłożone warzywa.
Czas przygotowania: 15 minut 120 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień