Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
mieso kroimy i podsmazamy,kroimy warzywa w paseczki,marchew scieramy na grubej tarce,scieramy rowniez imbir,dodajemy do podsmazonego miesa,dodajemy wszystkie przyprawy,oprocz octu i keczupu,ktore to dodamy na samym koncu.Dusimy,az warzywa beda pol kruche,dodajemy lyzeczke octu ryzowego,oraz keczup,wszystko wg uznania i samaku,nie za duzojeszcze chwile podsmazamy i juz gotowe,smacznego
Do tego dania mozemy ugotowac ryz,badz makaron sojowy