Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Chińska wieprzowina"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Mięso pokrój w paski, skrop sosami. Chłodź przez noc. Przesmaż na oleju. Makaron przygotuj wg instrukcji.
Grzyby mun namocz, osącz, pokrój. Marchewkę i paprykę pokrój w słupki, razem z groszkiem podsmaż na oleju.
Dodaj grzyby, kiełki i mięso. Wlej mąkę rozrobioną z wodą, zagotuj, przypraw. Polej makaron.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Madej- Stasiak z Łodzi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie