Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 217
Składniki
Na oleju podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę i zmiażdzone ząbki czosnku. Należy uważać, żeby czosnek się nie przypalił, ponieważ da wtedy gorzki posmak. Do podsmażonych warzyw, wrzucić mięso i smarząc, przyprawić je solą pieprzem, oraz cukrem. Do usmażonego mięsa dodać fasolę, butelkę sosu Texicana i sos chilli. Przykryć patelnię i chwilę poddusić. Pozdrawiam i SMACZNEGO :)