Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 102
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 102
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Składniki
MIĘSO PODSMAŻYĆ NA OLEJU,DODAĆ POKROJONĄ W KOSTKĘ CEBULĘ,POSIEKANY CZOSNEK I SMAŻYĆ OK.10 MINUT.FASOLĘ ODCEDZIĆ I OPŁUKAĆ.PAPRYKĘ POKROIĆ W KOSTKĘ,POŁĄCZYĆ Z MIĘSEM.DODAĆ SOS POMIDOROWY,TABASCO I PRZYPRAWY.KOSTKĘ BULIONU ROZPUŚCIĆ W SZKLANCE WRZĄTKU,ZALAĆ MIĘSO I DUSIĆ OK.GODZINY NA WOLNYM OGNIU,CO JAKIŚ CZAS MIESZAJĄC.NA KILKA MINUT PRZED KOŃCEM GOTOWANIA DODAĆ FASOLĘ.