Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Składniki
Fasolę zalej letnią wodą, mocz przez noc, a następnego dnia przepłucz i ugotuj.
Na łyżce oliwy podsmaż doprawione solą mięso mielone.
Do dużego garnka z grubym dnem wlej resztę oliwy. Zeszklij pokrojoną paprykę, cebulę i czosnek.
Dodaj przecier, koncentrat pomidorowy oraz bulion.
Po 40 minutach dołóż mięso, fasolę i kukurydzę. Gotuj jeszcze kwadrans.Źródło: Telemax