Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników brukselki.Smaczne,aromatyczne danie.Przepis zaczerpnięty z książki "Polubić kapustę":)
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1055
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1355
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12912
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1055
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1355
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12912
Składniki
Posiekane jajka i ser dobrze wymieszać ze śmietanką,przyprawić solą,pieprzem,cukrem i oregano.
Odsączoną brukselkę ułożyć w wysmarowanym tłuszczem naczyniu żaroodpornym,rozłożyć na niej równomiernie sos jajeczno-serowy,posypać bułką tartą,rozłożyć kawałeczki masła i wstawić do piekarnika do 200 st na ok 15-20 min.