Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiamy te grzyby mogą być dodatkiem do drugiego dania jak i do chleba
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
W grzybach twardą część ubić tłuczkiem do kotletów, posolić, popieprzyć. Na patelni rozgrzać olej, grzyby obtoczyć w jajku następnie w bułce tartej i smażyć na złoty kolor z obu stron. Podałam z ziemniakami i surówką z buraczka.