Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Boczek faszerowany"
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 25
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 66
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1030
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 110
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 149
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 25
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 66
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1030
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 110
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 149
Składniki
Boczek natnij wzdłuż, natrzyj wegetą. Połowę mięsa ugotuj. Zmiel mięso surowe i gotowane. Dodaj jajka, natkę, masło, namoczoną żelatynę, przypraw. Nacięcia w boczku napeł nij farszem, zaszyj otwory. Włóż do rękawa do pieczenia. Wlej wino i pół szklanki wywaru. Zepnij rękaw. Ułóż na blasze z wodą. Piecz godzinę. Przed końcem rękaw rozetnij.
Przepis nadesłała Krystyna Gorlewska z Ełku</strong>Źródło: Takie jest życie