Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos duński w połączeniu z kurczakiem oraz warzywami. Sos można zrobić samemu, danie będzie wtedy jeszcze lepsze.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu, po ugotowaniu przekładamy do naczynia.
4. Cebulę obieramy, drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju. 5. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 7. Następnie dodajemy pokrojoną paprykę i ogórki oraz kukurydzę.
8. Na makaron wykładamy mięso.
9. Na mięsie układamy warzywa.
10. Polewamy sosem.
11. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach i posypujemy wierzch zapiekanki.
12. Zapiekamy do chwili rozpuszczenia się sera. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.