Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bliny ze śledzikiem jeszcze tego nie było.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 287
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4993
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 287
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4993
Składniki
Wykonanie: Płatki wsypać do miseczki, zalać śmietanką i odstawić na dwie godziny do napęcznienia. Filety drobno posiekać i połączyć z płatkami. Wbić jajka, doprawić do smaku, dodać szczyptę sody oczyszczonej, dokładnie wymieszać. Smażyć na oleju z obu stron złociście. Podawać na ciepła z gęstą śmietaną.