Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Bitki z kiszoną kapustą"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 65
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 119
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 65
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 119
Składniki
Mięso pokrój w plastry, rozbij, posyp solą oraz pieprzem. Obtocz w mące i obsmaż na oleju. Wyjmij mięso, włóż pokrojoną cebulę i smaż chwilę. Przełóż do rondla.
Dodaj mięso, startą marchewkę, pokrojoną kapustę, kminek. Podlej gorącym bulionem, włóż przyprawy. Duś około 40 minut.
Przepis przysłała Sylwia Wójcik z Wielkiej Wsi
Porcje: 5. : 60 min. Cena: 2,15 zł. Kalorie: 230 kcal.Źródło: Bella Relaks