Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bogate danie.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7955
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 175
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 392
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7955
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 175
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 392
Składniki
Wykonanie: Cebulę i czosnek obrać, posiekać podsmażyć chwilę na oleju, dodać ketchup, pokrojony boczek i dusić na wolnym ogniu około 10 minut. Następnie wrzucić pokrojoną paprykę, zalać bulionem i doprawić do smaku. Gotować następne 10 minut i podawać z pieczywem.