Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwy bigos z młodej kapusty z przepisu mojej mamy.
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 77
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 105
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 631
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 77
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 105
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 631
Składniki
Przygotowujemy produkty
Szatkujemy kapustę i wsadzamy do garnka z osoloną wodą. Gotujemy do miękkości i odlewamy wodę.
W tym czasie pokrojoną kiełbasę smażymy na patelni oraz rozpuszczamy kostki w ciepłej wodzie (w ok 1/3 szklanki wody).
Wszystko mieszamy razem. Dodajemy koncentrat i doprawiamy do smaku. Smacznego!