Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj miałam młodą kapustkę zasmażaną i chciałam ją na drugi dzień urozmaić,wyszedł przepyszny bigosik,który bardzo polecam.
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 51
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 91
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 275
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 51
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 91
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 275
Składniki
Wędlinkę jaką mamy kroimy i wrzucamy na gorący tłuszcz,smażymy pół godz. Po tym czsie wrzucamy pokrojone pieczarki i cebulkę ,smażymy do zrumienienia.
Dodać 2-3 łyżeczki koncentratu pomidorowego i zasmażyć wszystko. Zawartość patelni dodać do wczorajszej kapustki ,wymieszać i zagotować. Można zajadać i na prawdę polecam,wyszło przepyszne:)