Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bigos bez kapusty"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 102
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 102
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 336
Składniki
Kiełbasę pokrój w krążki, podsmaż z obu stron na oleju. Ogórki pokrój na plasterki, podsmaż na oleju. Osącz.
Pieczarki oczyść, pokrój na nieduże kawałki. Cebule obierz, posiekaj. Olej rozgrzej w rondlu, zeszklij cebule. Dodaj pieczarki, duś, aż woda odparuje.
Dodaj ogórki, kiełbasę i przecier pomidorowy, wymieszaj. Podduś, przypraw do smaku.
<strong>Przepis przysłała Kinga Gawlak z Suchej Strugi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie