Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa jest bardzo aromatyczna i smakuje wyśmienicie pod warunkiem że koś lubi bakłażana.
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5206
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 632
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 191
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5206
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 632
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 191
Składniki
Bakłażana i pomidora umyć i pokroić w kostkę. Czosnek oraz cebulę obrać i posiekać. Cebulę zeszklić z odrobiną wody. Do cebuli dodać bakłażana i przyrumienić go na mocnym ogniu, po chwili zmniejszyć ogień.
Do podsmażonego bakłażana dodać, pomidora, czosnek, bazylię oraz tymianek.
Wszystko dokładnie wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Całość dusić pod przykryciem około 30 minut. Smacznego !!!