Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie mięsne z dodatkiem warzyw i pysznego sosu.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1525
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1525
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i lekko rozbijamy. 2. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. 3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Marchewkę oraz pietruszkę obieramy, kroimy w krążki.
6. Dodajemy do cebuli.
7. Papryki kroimy natomiast w paseczki.
8. Przekładamy do warzyw. 9. Doprawiamy solą i prużymy aż warzywa będą miękkie.
10. Dodajemy kurkumę, mieszamy.
11. Wlewamy sos, chwilę gotujemy.
12. Mięso układamy w naczyniu. 13. Na mięso wykładamy warzywa. 14. Danie gotowe. 15. Smacznego.