Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zielona tarta dla małych niejadków"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 150
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 193
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 150
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 193
Składniki
Ciasto: jeśli robisz sama, połącz , wyrób, rozwałkuj. Rozłóż w natłuszczonej formie 24 cm. Włóż do lodówki i rób nadzienie.
Rozgrzej piekarnik do 200oC. Zblanszuj brokuły i obgotuj groszek (jeśli nie jest z puszki), skrop warzywa sokiem z cytryny. Ciasto wstaw do piekarnika i podpiecz.
Serek, kremówkę i parmezan wymieszaj, dopraw. Posmaruj podpieczone ciasto, rozłóż na nim warzywa, chwilę podpiecz razem.Źródło: Świat kobiety